Відома українська реп-виконавиця Alyona Alyona зізналася, що після виходу пісні та клипу "Сумно", в якій знялася Анастасія Лугова - жертва жорстокого нападу у поїзді, багато жінок звернулися на гарячу лінію допомоги, аби розповісти про свою трагічну історію.

Альона об'єдналася з телеведучою Машею Єфросиніною, яка вже багато років є борцем проти жіночого насилля, аби співпрацювати разом в цьому напрямку.

"Ми отримали великий фідбек, - поділилася зі Знай.ua реперка. - Я очікувала набагато більше хейту, тому що десь складена така була думка, якщо говорити про те, що актуальне, то це хайп. І я очікувала, що піде дуже багато людей писати: "Гей, що ти хайпуєш?" Хоча насправді цей трек не пов'язаний з Настею і був написаний набагато раніше. Для мене дуже приємна новина, що так багато жінок відгукнулися на це. Нам надіслала звіт служба допомоги з номерів, які ми залишили. У них в цей день був просто бум різних дзвінків! І так, понад 30 жінок звернулися за консультацією. І це супер, це перемога".

Alyona Alyona і Настя Лугова, фото: пресслужба репвиконавиці
Alyona Alyona і Настя Лугова, фото: пресслужба репвиконавиці

Альона завжди могла дати відсіч будь-якому кривднику, але не раз ставала свідком насилля ще в юні роки.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"У моєму житті такого не було, бо я десь обмежувала себе від таких речей, але я була свідком дуже багатьох потасовок, і безпосередньо на своєму мікрорайоні, де билися хлопці. І коли ми говоримо про насилля, це не тільки про жінок, це про хлопців у тому числі. Десь у них там голову відриває, і вони б'ють, не думаючи про наслідки. Були моменти, коли ми всім районом збирали комусь на допомогу, тому що треба щелепа нова чи ще щось, бо хлопці перебрали і щось між собою не поділили. Це також ненормально, і хочеться протидіяти і цьому в тому числі", - пояснила реп-виконавиця.

Нещодавно Alyona Alyona також влаштувала на Гідропарку у Києві прибирання території від сміття, на яке запросила і зіркових колег. Еко-пікнік зібрав артистів та відомих блогерів, які спільними зусиллями зробили улюблене місце киян трохи чистішим.

Alyona Alyona, фото: Instagram реперки
Alyona Alyona, фото: Instagram реперки

"Там відкрита площа, де всіх можна було розмістити, дотримуючись норм карантину, і там дійсно брудно. І ми точно знали, що там є що прибирати. Це вже не перша річ, яку я роблю, просто раніше це було більше на рівні підписників, а зараз я вирішила привернути увагу селебрітіз. Тому що у кожного з них є своя аудиторія і дуже приємно, коли можно розповсюдити інформацію про те, що прибирати там, де ти живеш, не соромно, це круто і класно!" - поділилася Alyona Alyona.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що нова пісня Alyona Alyona стала справжнім криком душі всіх, хто постраждав від фізичного насильства.

Також Знай.ua писав, що Alyona Alyona влаштувала "зіркове" прибирання сміття на Гідропарку у Києві.

Також читайте, як українці відреагували на пісню Alyona Alyona і побитої в поїзді Лугової про насильство.