У неділю, 4 жовтня о 21:00 на каналі "1+1" вийде шостий епізод "Танців з зірками". Як розповіли організатори шоу, це буде дуже незвичайний випуск. Телеглядачів чекає вечір легенд - під час того, як учасники показуватимуть свої номери, на сцені співатимуть такі знамениті українські виконавці, як Тіна Кароль, Гайтана, TAYANNA та інші зірки українського шоу-бізнесу. Також ви зможете насолодитися вражаючими номерами від режисерів проекту, Лесі Подолянко та Дмитра Гука. За красу і видовищність танцювальних постановок відповідатиме головний хореограф проекту — блискуча Ксенія Горб.

До того ж, у зірковому складі на паркеті очікується поповнення! Під час кожного виступу на сцені співатимуть українські виконавці.

Так, фронтвумен гурту THE HARDKISS Юлія Саніна та її партнер Дмитро Жук танцюватимуть чуттєвий контемпорарі під пісню, яку виконає Тіна Кароль, "Вільна". Зірка серіалу " папік "актриса Дар'я Петрожицька цього разу зі своїм партнером станцює запальну сальсу під музичний супровід Мішель Андраде"Hasta La Vista". Рокер Сергій Танчинець, минулого тижня здивував суддів перевтіленням у комедійний образ, у шостому ефірі повернеться до ліричного образу і разом з партнеркою яною Цибульською виконає румбу підлегендарний хіт Скрябіна "Люди як кораблі".

Нагадаємо, що згідно з нововведеннями, в новому сезоні запрошеними членами журі стають зірки минулих років. Так, у шостому ефірі до трійки суддів приєднається учасник першого оновленого сезону проекту" Танці з зірками " Юрій Ткач. Зустрічати пари на балконі буде теж екс-учасник шоу-Український актор і співак DZIDZIO.

Спеціальним гостем другого ефіру стане загадковий персонаж шоу "Маскарад" - Вареник.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, чоловіки з радістю біжать на кастинг "Холостячки" – Решетник розкрив пікантні деталі.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що в Україні проміняли "Холостяка" на "Холостячку", подробиці нового реаліті.

Також портал "Знай.иа" писав, що переможниця "Танців з зірками" Мішина розкрила подробиці інтимних сцен.