Колишня учасниця шоу "Танці з зірками", хореограф Ілона Гвоздьова публічно вибачилася перед Ольгою Поляковою та її матір'ю.

Відповідне звернення з'явилося на сторінці танцівниці в "Instagram".

Нагадаємо, недавно Ілона Гвоздьова дала інтерв'ю, в якому мала необережність висловитися, як здалося журналістам, про погане виховання співачки Олі Полякової. В ЗМІ з'явились заголовки на кшталт: "Гвоздьова: "Я не Полякова. Мене мама по-іншому виховувала".

У своєму публічному зверненні Гвоздьова стверджує, що її слова були вирвані з контексту і витлумачені неправильно.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Я хотіла б внести ясність в ситуацію, яка сталася зовсім недавно зі згадкою Олі Полякової в одному з моїх інтерв'ю і наступними не зовсім коректними передруками, заснованими на словах вирваних з контексту моєї відповіді. Заздалегідь приношу вибачення, якщо мої висловлювання могли якоюсь мірою образити Олю, її честь чи гідність її сім'ї. Нічого подібного, що в підсумку викликало такий ажіотаж у ЗМІ, не малося на увазі", - написала хореограф.

Крім того, Гвоздьова принесла вибачення і матері Полякової.

"Також, користуючись нагодою, хочу вибачитися перед мамою Олі (Світланою Іванівною), яку так чи інакше могла торкнутися ця історія, я вважаю, що вона виховала чудову дочку, якою може пишатися. Прошу вибачення, що мої подібні коментарі ЗМІ використовували в такому руслі і засмутили вас", - додала Гвоздьова.

Варто зазначити, що сама Ольга Полякова поставила "лайк" цьому посту Гвоздьової.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вагітна Ілона Гвоздьова відповіла на найпоширеніші запитання прихильниць

Як повідомляв портал Знай.ua, Ілона Гвоздьова відверто розповіла про найважливіший рік у своєму житті

Також Знай.ua писав, Ілона Гвоздьова розповіла про майбутні пологи та обрала своїх фаворитів у "Танцях з зірками"