Томас Нойвірт, який більш відомий під жіночим альтер-его Кончіта Вурст став найбільш популярним завдяки участі та перемозі на конкурсі пісні під назвою "Євробачення" в 2014 році. Хоча сам образ "жінки з бородою" був створений ним ще за 3 роки до виступу.

Читайте Знай в Google News!

Тоді артист, за допомогою використання жіночого образу, хотів достукатися до людей і дати їм можливість задуматися про природу інакшості, толерантності і ксенофобії. Кілька років тому він на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram оголосив про те, що заражений ВІЛ.

А зараз на акаунті, на який підписано понад 398 тисяч осіб, опублікував нове фото зі знімального майданчика німецької телепередачі "Famemaker".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Він одягнений в смугастий класичний костюм, широкі штани якого йдуть в підлогу. Під низом нічого немає, видно голі груди австрійського поп-співака. Кончіта Вурст продовжує носити бороду, а волосся на голові були пофарбовані в білий колір.

"Ти сьогодні так чудово виглядаєш, мені подобається цей наряд і твоя зачіска, і я дуже радий знову бачити тебе на сцені", "Ти - родзинка шоу!!!!", "Як і очікувалося-супер!", - написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, красуні з "НеАнгелів" приголубили Сердючку: "Любимо, захоплюємося"

Як повідомляв "Знай.ua", Зоряна сваха Лариса Гузєєва "видалила" десятки років, Шанувальники не вірять у пластику: "Краса не йде..."

Знай.ua писав, Алла Пугачова втратила близького друга і соратника: "Частина мого життя"