Реп-виконавиця Alyona Alyona протрималася у проєкті "Танці з зірками" на каналі "1+1" чотири тижні. Виліт з шоу її пари з Юрієм Гуричем для багатьох глядачів став несподіванкою.

Деякі особливо обурилися через низькі оцінки суддів та на їхню критику. Тому артистка отримала багато теплих слів підтримки у соцмережах.

Alyona Alyona, instagram.com/alyona.alyona.official/
Alyona Alyona, instagram.com/alyona.alyona.official/

"Агресія породжує агресію, тому мені не приємно, коли пишуть образливі слова в бік суддів, тому що свою думку можна виразити дійсно обережно, скромно, толерантно, дотримуючись хоча б якоїсь субординації. Але якщо люди так вважають, їм, певно, видніше, вони бачили зовні, я бачила зсередини. Якщо виглядає так, то, можливо, так і є", - зізналася Знай.ua Alyona Alyona.

В останньому ефірі зірка танцювала джайв, до якого, на її думку, вона ще була не готова. Це також вплинуло на те, що їхня пара не змогла пройти далі. Альона сподівалася дійти хоча б до середини проєкту.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"До 7-го приблизно, - пояснила артистка. - Я так оцінювала за тим прогресом, як розвиваються інші, за швидкістю розвитку себе безпосередньо. Ми, на жаль, вибрали джайв, до якого я була ще не готова, і його поставили саме в той ефір, коли у всіх були історії драматичні. А у мене не було супердрам. Моя драма в тому, що я пішла від дітей, але я змінила улюблену роботу на улюблену роботу, і для мене це щастя, що я можу зараз допомагати більшій кількості дітей. І ще, на жаль, так склалося, що режисери поставили мій номер, який складався з чотирьох частин, а танці лише були в одній. Я б з радістю танцювала більше і довше, але вийшло так, що треба було швидко відтанцювати, бігти перевдягатися і читати реп. Трохи було важко".

Alyona Alyona додала, що буде продовжувати вчитися танцювати, але зосередиться на хіп-хопі, аби і на сцені використовувати ці рухи.

Нагадаємо, раніше Alyona Alyona розповіла, як сама не раз ставала свідком насилля.

Також раніше повідомлялося, що нова пісня Alyona Alyona стала справжнім криком душі всіх, хто постраждав від фізичного насильства.

Також Знай.ua писав, що Alyona Alyona влаштувала "зіркове" прибирання сміття на Гідропарку у Києві.