Зірка десятого сезону шоу "Холостяк" Христина Чемоданова частенько радує своїх шанувальників у мережі різними знімками і моментами з життя. Цього разу Христина поділилася пікантними кадрами з нової фотосесії.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки свіжій публікації Христини Чемоданової в мережі Instagram.

Христина Чемоданова, фото: Instagram
Христина Чемоданова, фото: Instagram

"Осінь - це неймовірне внутрішнє відчуття затишку, бажання ділитися душевним теплом і просто радувати себе і близьких свіжоспеченою випічкою. Давайте не будемо засмучуватися, очікувати виключно сіру погоду, дощі і апатію. Ловіть круті ідеї!", - поділилася ідеями Христина на своїй сторінці.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Христина Чемоданова, фото: Instagram
Христина Чемоданова, фото: Instagram

Христина Чемоданова, фото: Instagram
Христина Чемоданова, фото: Instagram

На одному зі знімків дівчина позує на високому стільці в чорній нижній білизні і босоніж. Її волосся розпущено. Крісті дивиться в сторону. Виглядає вона дуже сексуально. А тінь, яка падає на деякі частини її тіла, додала фото загадковості. Христина також продемонструвала спокусливу фігуру, одягнувши поверх білизни сукню-сітку зі стразами.

Також варто нагадати нашим читачам, що одна з найпопулярніших ексучасниць романтичного шоу "Холостяк" і засновниця YouTube-каналу "Ходят слухи" Раміна Есхакзай, яка в минулому була нареченою українського співака Віталіка Козловського, часто радує шанувальників яскравими фото і відео в своєму Instagram. Цього разу дівчина опублікувала миле фото, а в підписі до нього нагадала народному депутату Миколі Тищенку про його обіцянку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, підопічна Потапа Андраде заінтригувала фігурою в новому гарячому кліпі.

Як повідомляв Знай.uа, Потап заінтригував гарячої підопічної в міні-шортах, Дорофєєва у захваті.

Знай.uа писав, поруч з пілотом і без ліфчика: Мішель Андраде перетворила екстрим на спокусливе шоу.