На жаль для багатьох відданих шанувальників, відомий російський співак Борис Моїсеєв так і не зміг повернутися до звичайного життя після інсульту. Зірка і вічний експерт телевізійних ток-шоу Тамара Пухова заявила, що стан Бориса Моїсеєва останнім часом дуже погіршився.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

"Борис, наскільки мені відомо, зараз знаходиться у важкому стані. Я буквально днями спілкувалася з його близьким другом. Мойсеєв прикутий до ліжка, лежить... Жодного просвіту в стані його здоров'я немає", - відверто заявила Тамара Пухова в коментарі журналістам.

Борис Моїсеєв, скріншот: YouTube
Борис Моїсеєв, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Таку інформацію про стан здоров'я актора підтвердила і російська акторка Олена Кравець. Вона додала, що Борису Моїсеєву після інсульту полегшало ненадовго, і пізніше ситуація лише посилилася.

"Борис Моїсеєв завжди був людиною-феєрверком, людиною-святом. Його енергія, епатаж на межі, провокації завжди мені дуже імпонували. Я вчилася у нього сміливості, зухвалості, нестандартності. Яке ж було моє горе, коли я дізналася, що Боря знаходиться у важкому стані. Знайомі кажуть, що після інсульту його полегшення було тимчасовим, а сьогодні його стан погіршився. Не хочеться вірити цьому, але, на жаль, всі підтверджують цю інформацію", - продовжила Кравець.

За словами співачки, вона кілька разів намагалася зв'язатися з Борисом Моїсеєвим, але його телефон постійно вимкнений. Представники співака запевняють, що стан здоров'я Моїсеєва не погіршувався. Але шанувальники не вірять такій інформації, що хворого виконавця просто приховують від публіки.

"Інтерв'ю могли написати за нього, щоб не створювати галас. Як виглядає Боря і як він каже, ми вже давно не бачили і не чули. Його від усіх нас просто приховують. Ми знаємо, що представникам Борі пропонували кілька телевізійних зйомок, але його помічники відмовляються. Тому що показувати там, мабуть, нікого...", - озвучили вони свою версію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Алла Пугачова втратила близького друга і соратника: "Частина мого життя".

Як повідомляв Знай.uа, Настя Каменських перетворилася на жовту качечку і закотила вечірку.

Знай.uа писав, прийомна донька Потапа розважилася з Мішель Андраде: танці і поцілунки дівчат в машині.