Відома російська співачка Альбіна Джанабаєва, яка отримала славу, виступаючи в складі групи "ВІА Гра", часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Цього разу зіркова красуня показала миле фото, на якому зображена на прогулянці в Підмосков'ї, а також залишила кілька кадрів пам'яток.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Альбіна позує на прогулянку, куди вийшла в свіжому і легкому образі. На ній білосніжні штани і светр з коміром, який закривають всю шию. Волосся співачки недбало укладені, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до публікації Джанабаєва написала: "Осінь. А за восени зима... Ще пару років тому, з приходом холодної осені хотілося полетіти в теплі краї. А зараз, навіть не в обставини справа, але я не хочу нікуди! Всі ви дивитеся мої сторіс, як красиво і доглянуто у нас в Підмосков'ї - казка! Доглянуті парки, дитячі майданчики такі, що діти додому не хочуть... Набережні, з їх спусками до води, альтанками. Люблю і гуляю при кожній нагоді! А про озеленення, фонтани, квіти і площі говорити не варто, раджу вам самим прогулятися. Welcome в мої сторіс, якщо ще не встигли до нас доїхати. А головне, всім міцного здоров'я!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, дружина Меладзе зняла бюстгальтер і показала фанатам "50 відтінків сірого".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Джанабаєва вперше показала молодшого сина від Меладзе.

Також портал "Знай.ua" писав, що у мережі розкритикували щасливе селфі Джанабаєвої з Меладзе.