Буквально нещодавно 39-річна виконавиця Альбіна Джанабаєва, яка є дружиною відомого співака Валерія Меладзе, виступила в Москві з популярним хітом ВІА Гри «Пішов геть!».

Відеоматеріалом Джанабаєва поділилася на своїй сторінці в Instagram.

Варто відзначити, що чоловік, у свою чергу, миттєво відреагував на таку «поведінку» Альбіни. Крім того, шанувальники бурхливо відреагували на фрагмент концерту, в якому співачка виконує пісню «Пішов геть!».

Вся справа в тому, що зіркова пара вкрай рідко виставляє свої стосунки на публіку. Крім інших коментарів, під публікацією з'явилася відповідь самого Меладзе. Так, він написав дружині: «Люблю! Не піду геть!».

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Уточнимо, що Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва одружилися всього 5 років тому – у 2014 році. У пари є 15-річний син Костянтин. Також у зіркової сім'ї є 5-річна донька. З попередньою дружиною співак прожив у шлюбі 25 років.

Раніше ми писали про те, що Альбіна Джанабаєва, яка починала кар'єру з ВІА Гри, вперше поділилася подробицями пережитих моментів після того, як громадськість дізналася про її роман з Валерієм Меладзе.

Саме через неї Меладзе пішов від своєї сім'ї, в якій прожив 25 років. У той же час Джанабаєва розповідає, що коли їх відносини стали надбанням громадськості, вона зазнала серйозного психологічного тиску.

Нагадаємо, що Альбіна Джанабаєва здивувала фанатів знімком, зробленим у Кремлі. На фотографіях співачка позує у вишуканій блискучій сукні коричневого кольору на одній бретелі, яка підкреслює струнку фігуру артистки.

Як повідомляв портал Знай.uа, українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, в честь Дня закоханих виклала трепетний чорно-білий знімок з люблячим чоловіком. Віра не любить виставляти особисте життя напоказ, тому фото з Меладзе з'являються в її акаунті рідко.

Також портал Знай.uа писав, що Віра Брежнєва випустила кліп на пісню "Любіть один одного", режисером якого став Алан Бадоєв. Так, артистка вирішила подякувати шанувальників за відгуки, однак зазначила, що ролик багато хто так і не зрозумів правильно.