Голлівудський красунчик і мрія мільйонів жінок Бред Пітт зараз у стосунках з німецькою моделлю з польським корінням Ніколь Потуральскі. Однак контри між його обранницями - колишньою Анджеліною Джолі і теперішньою ніяк не втихають. Актор зізнався, що ситуація, що склалася з жінками йому неабияк набридла.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу кохана Бреда Пітта опублікувала стильне селфі в дзеркалі своєї спальні. На фото Ніколь позує в спокусливому образі – костюмі з міні-шортиків та короткій футболці в принт тай-дай. Варто відзначити, що фігура у 27-річної манекенниці дійсно карколомна.

Роман 56-річного Бреда Пітта з 27-річною моделлю Ніколь Потуральскі не обговорюють хіба що геть ліниві. Фани марять сподіваннями побачити нові подробиці взаємної антипатії нинішньої пасії Пітта і його колишньої дружини Анджеліни Джолі.

Інтернет-скандали двох жінок Бреда Пітта почалися з поста Ніколь Потуральскі в Instagram, під яким користувачі масово писали, що вона таємно ненавидить Анджеліну. Модель відразу ж спростувала такий слух, відповівши, що щасливі люди зовсім не здатні на ненависть.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Бред Пітт і Анджеліна Джолі, фото Getty Images
Бред Пітт і Анджеліна Джолі, фото Getty Images

Але найцікавішим в любовному трикутнику стала думка самого Бреда Пітта з приводу скандалів Анджеліни Джолі і Ніколь Потуральскі. Як заявив актор, нічого кримінального в сварках своїх колишньої і нинішньої жінок він не бачить. Голлівудський секс-символ просто хоче бути щасливим, а бути жертвою або заручником громадської думки він вже давно втомився.

"У цей період свого життя Бред просто щасливий, що знайшов когось, хто змушує відчувати себе потрібним і коханим", - написав нью-йоркський журнал Us Weekly.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, нова пасія Бреда Пітта відкрила двері своєї спальні: "Дуже комфортно".

Як повідомляв портал Знай.uа, Анджеліна Джолі розлютилася через те, що її колишній чоловік Бред Пітт привіз у загальний заміський будинок, через який вони досі сперечаються, нову дівчину Ніколь Потуральскі.

Також портал Знай.uа писав, що донька Анджеліни Джолі передумала бути хлопцем: Шайло застали в спідниці і з довгим волоссям.