Відомий співак і композитор, А також народний артист України від 1996 року Павло Зібров продовжує радувати своїх шанувальників публікаціями в соціальній мережі Instagram. Зараз він виклав відео-фрагменти з кліпу, який вийшов ще в минулому році на Youtube-каналі "ND Production", який спеціалізується на шоу музичних голосових пародій. Однак зараз у них також виходять пародії на Музичні кліпи. Ведучими виступають Андрій Немодрук і Микита Козирєв.

Читайте Знай в Google News!

"Вчора ввечері всією сім'єю переглядали перші частини Гаррі Поттера, і відразу згадав зйомки кліпу "Колір настрою Хогвардс", де я побував в ролі директора школи Альбруса Дамблдора", — написав він у підписі. І при цьому, в кінці запитав у своїх фанатів, чи люблять вони фільми або книги всесвіту Гаррі Поттера.

Під шаром гриму виконавця практично не впізнати. Можливо, лише за його класичними вусами. "Це один з кращих фільмів", "Це один з моїх від улюблених фільмів і кліп класний", "Дуже люблю фільми про Гаррі, чоловік може переглядати постійно", "Не фанат цього фільму, але ось кліп сподобався", — поділилися користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Королева після колючих зрад Тарзана відпалила з дагестанцем: "Це неймовірно..."

Як повідомляв "Знай.ua", Бред Пітт втомився від каламутних відносин між Анджеліною Джолі та його новою 27-річною пасією.

Знай.ua писав, зірка "Євробачення" Кончіта Вурст порадувала німців і оголила волохаті груди: "Як і очікувалося"