Українська співачка Злата Огнєвіч зараз переживає пік своєї популярності. Її пісня "Богиня" знайшла відгук у серцях тисяч слухачок. Злата зараз стала свого роду символом б'юті-революції, поряд з Alyona Alyona та іншими виконавицями. Вона закликає ламати стереотипи і любити себе такою, яка є.

На підтвердження цього, Злата зараз все частіше оголюється в сексуальних фотосесіях. Активно руйнуючи образ зразкової дівчинки, Огневич із задоволенням демонструє свої принади. А тепер Злата зізналася, що готова сняться у відвертому фільмі.
Визнання артистки прозвучало в ефірі програми"Життя відомих людей".

Там же співачка розповіла, що через часту публікацію пікантних фотографій знаходиться в конфлікті з мамою. Мама-людина старого гарту, вона досить сувора і вважає, що все повинно бути прикрите. Співачка також розповіла, що раніше у неї була маса комплексів через невдалі стосунки з хлопцем, але зараз їх вдалося подолати і полюбити своє тіло.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Зараз, якщо мені запропонують знятися у відвертій стрічці, я погоджуся", — сказала Злата Огнєвіч.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Світлана Тарабарова показала першу зустріч сина і новонародженої донечки, сльози на очах.

Як повідомляв " Знай.ua", помічниця Скрябіна згадала дружбу з Кузьмою часів проекту "Шанс", архівні кадри розривають серце: "Тихий смуток про світлу душу"

Знай.ua писав, з села в люди: Білан, Івлєєва, Воля та інші зірки, приїхали з периферії.