Українська ведуча Соломія Вітвіцька назвала місце в Україні, яке вразило її найбільше під час подорожей у карантинний період. Про це вона розповіла в програмі Світське життя для Катерини Осадчої.

Читайте Знай в Google News!

" я там ніколи раніше не була і рожеве озеро — це така інстаграмна локація, Генічеськ. Але взагалі Арабатська стрілка дуже недооцінена українцями. Вона ще така, як можна сказати, дика. Там є можливість відпочивати просто в наметах і неймовірне море. Ми коли були ще не було медуз, море настільки м'яке і корисне, мені сказали, що там дуже багато йоду, більше, ніж в Чорному морі.

Вітвіцька зізналася, що часто подорожує з подругами і розповіла, як її чоловік ставиться до таких поїздок.

" ми завжди подорожували разом, завжди. Але розповім таємницю, корисніше з усіх моїх знайомих провів Карантин Влад і він за чотири місяці став програмістом. Він на час карантину видалив з телефону всі додатки соцмереж, щоб не відволікатися. Але коли я почала подорожувати він завантажив Instagram і активно переглядав всі мої сторіс", - каже ведуча.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Марічка Падалко після одужання показала складнощі дистанційного навчання.

Як повідомляв Знай. ua, Пономарьов В обіймах Могилевської і Білик зробив "щиросерде зізнання".

Також Знай. ua писав, що зірка серіалу" Школа " поділилася кадром, який не соромно показати онукам.