Відомий український виконавець і телеведучий Володимир Дантес, який є чоловіком співачки Наді Дорофєєвої, часто радує фанатів яскравими публікаціями про життя в своєму Instagram. Його пости в соцмережі зазвичай філософські і жартівливі, але в цілому дуже цікаві. Цього разу артист опублікував кумедне фото, на якому позує в компанії маленької дівчинки. За словами артиста, це дочка його друга, але жарт зрозуміли не всі.

Читайте Знай в Google News!

"Знаю, що фотки з дітьми дуже подобаються людям. Тому мені на хвилину дозволили сфотографуватися з Люксандрою Кацуріною. ДО РЕЧІ, кумедна історія. Ми з @misha_katsurin гуляли і нас побачила одна дівчинка. Ми виходили зі складу, який розташований у дворах. Потім в сторіс ми виявляємо, що ця мадам пише: "бачила Дантеса і Кацуріна виходять з підвалу. Вони шо наркомани?». При цьому, коли ми гуляли з Сашею (вона на фото), ніяких цікавих припущень не було... навіть якось прикро", - написав Володимир Дантес у підписі до фотографії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, чоловік Наді Дорофєєвої Дантес заінтригував новим проектом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що чоловік Дорофєєвої показав, як витрачає гроші.

Також портал "Знай.ua" писав, що чоловік Наді Дорофєєвої показав пікантне фото.