Відомий український співак, фронтмен гурту" Антитіла " Тарас Тополя після народження доньки розповів, як почувається в новій ролі. Про це він розповів в інтерв'ю для Світського життя для Катерини Осадчої.

Читайте Знай в Google News!

"Я до кінця не усвідомив всього. Єдине, що я усвідомлюю, що це щастя. Третя дитина-це щастя не менше і не більше, ніж попередні двоє. Мені дуже імпонує, що вона чорненька, у неї чорне волосся, Чорні брови, у неї ямочка на підборідді. Коротше-Татова доця", - зізнається він.

Співак також розповів, як двоє старших синів зустріли вдома свою маленьку сестричку.

"Це кураж був. Ми певний час займаємося тим, що ми їх втихомирюємо. Будь ласка, тихіше, не так голосно. Хоча у нас найдальша кімната у нас там царство принцес, вона сама тиха, облаштована, але все одно долітають якісь крики. Але в підсумку хлопчики прийняли дуже добре", - каже Тополя.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Також він відповів, Чи є у хлопчиків почуття ревнощів.

"Коли Альоша вкладається спати, годує, особливо вечірні якісь процедури, то все інше на мені в будинку. Я лягаю з дітьми спати, я їм читаю енциклопедії, співаю пісні, вони засинають поруч зі мною і вони відчувають, що так мама займається маленькою, але тато поруч і дає їм увагу", - каже Тарас.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, фронтмен" Антитіла " Тарас Тополя показав дивовижну знахідку маленького сина.

Як повідомляв Знай. ua, Тарас Тополя пояснив, як раз і назавжди витіснити пропаганду Росії.

Також Знай. ua писав, що фронт-мен" Антитіла " Тарас Тополя згадав дитинство в Бабиному Яру.