Українська прима-балерина Катерина Кухар прославилася не тільки своїм умінням танцювати. Ця чарівна жінка-глибоко різнобічна особистість, і всіх її захоплень відразу не перерахуєш. По-перше, Кухар вже не перший сезон входить до складу журі на проекті "Танці з зірками". По-друге, Катя-активний інста-блогер, який регулярно радує своїх фоловерів свіжим і яскравим контентом. На сторінку танцівниці підписані понад 306 000 чоловік, невідривно стежать за новинами з життя і кар'єри своєї улюблениці.

Нещодавно Катя Кухар поділилася з шанувальниками радісною новиною. Виявляється, вони з чоловіком вирішили відкрити власний бізнес, і тепер займаються постільною білизною, натуральною косметикою по догляду за тілом та обличчям, а також ароматичними свічками власного виробництва.
До оголошення про це Катя підійшла креативно і спокусливо. Балерина опублікувала кілька спокусливих знімків, від яких неможливо відвести погляд.

На знімках Кухар прикрилася шовковою постільною білизною шоколадного кольору, на голові балерини надіта маска для сну. При цьому Катя не показала нічого зайвого, вона загадково посміхається, опустивши очі.

На іншому знімку балерина позує в одному просторому светрі, кокетливо відкривши плече. При цьому Кухар витончено склала свої стрункі ніжки.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Шанувальники прийшли в захват від публікації. Всього за добу фото набрало більше п'ятнадцяти тисяч лайків. Немає ніяких сумнівів, що бізнес Кухар приречений на успіх. Адже талановита людина талановита у всьому.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Катерина Кухар" підпалила " мережу гарячою фігурою в бікіні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кухар підкорила мережу оголеними фото.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кухар вперше розкрила подробиці таємного шлюбу зі Стояновим.