Донька онкохворої актриси Анастасії Заворотнюк активно веде свою сторінку в Instagram, в якому вирішила показати свою любов до Москви і зізналась, що дуже любить Красну площу. Так, дівчина розмістила пост в Instagram з зізнанням у любові.

Читайте Знай в Google News!

Старша донька Анастасії Заворотнюк активно веде блог і досить охоче ділитися з шанувальниками планами. Так, 24-річна Анна показала фото з самого центру. Вона вся в чорному і в затемнених окулярах дуже схожа на свою маму. На дівчині чорна шкіряна куртка-жакет, новенькі чорні ботінки, колготи теж чорні у горошок, під курткою чорний гольф. Дівчина виглядає дуже стильно і чарівно.

"Трошки турист🏰 люблю я нашу Червону Площу, дуже величний монумент❣️ Бажаю вам відмінного тижня☺", - написала дівчина.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Донька Анастасії Заворотнюк з'являлася на російських екранах кілька років тому. Однак через навчання в США їй довелося відсунути мрію про кар'єру акторки на другий план. Однак зараз Анна висловила бажання знову взяти участь у телевізійних проектах. Вона дуже активна у Instagram, щодня спілкується із підписниками.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, онкохвора Заворотнюк з чоловіком відзначила 12-ту річницю весілля

Як повідомляв портал Знай.ua, донька онкохворої Заворотнюк побачила знак згори

Також Знай.ua писав, кохання Заворотнюк з красенем-спортсменом Чернишовим стало особливо пристрасним