Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість поділилася дуже важливим для українок постом, в якому розповіла, чому ніколи не підвищує голос на свою маленьку дочку Мію. Так, артистка зізналася, що кричати на свою дитину вважає неправильним, адже це ламає дитячу психіку, особливо якщо малюк зробив щось випадково (наприклад, впав або зламав якусь річ).

якщо я вирішу зламати Мію, то я почну на неї кричати! Кричати на дитину це ненормально! Це моя думка! 1. Якщо ти кричиш, значить ти не можеш сама пояснити зрозумілими словами, поговорити, почути, зрозуміти, та обійняти просто і звивитися, допомогти, сказати ой вибач - це я тупила в телефон і недогледіла. Говорити суворо іноді, звичайно необхідно. 2. Якщо тикричиш, коли твоїй дитині боляче-це взагалі пекло. Ну уяви, ти вдарилася-на тебе кричать. Ти в депресняку-на тебе кричать. З цього не буде нормальних наслідків. 3. Якщо тикричиш - це твоя проблема, а не дитини. Кричали на тебе, а може і більше...тебе ображали, на роботі, вдома, в дитинстві. Та взагалі блін, ти чого кричиш? 4. Якщо ти кричиш, ти швидше за все супер втомилася від усього і немає підтримки чоловіка. 5. Якщо ти кричиш, то ти не розумієш, що діти не роблять щось на зло, не падають на зло, не кидають на зло. 6. Якщо ти кричиш - ти не знаєш, що чисто фізіологічно у дітей до 6 років є якась розкоординація рухів. Це не Дорослі - вони ростуть і розвиваються. 7. Якщо ти кричиш - Ти виглядаєш з боку дико. Кричати на дитину для мене особисто-це звичайно ознака слабкості дорослого. Невміння справлятися з собою, незнання що робити. 8. Підняти руку на дитину-для мене це один в одне і теж саме = що чоловік піднімає руку або кричить на жінку. Сильніший - на слабшого. І це жесть! 9. Дитина на яку кричать - буде і сама кричати на інших. Адже це правильно, раз так робить приклад-Мама. Це безумовно моя особиста думка. Навіяла мати, що кричить на 4-ж річну дочку яка впала "закрий рот"! Немає слів!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Нагадаємо, раніше Аніта Луценко в сміливій сукні показала, як ефектно відсвяткувала 36-річчя.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Аніта Луценко зізналася, що ефективніше - велотренажер vs бігова доріжка.

Також "Знай.ua" писав, що Руслана підкорила силу стихій на висоті 120 метрів, дивовижне відео.