Відома зікрова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила пікантний кадр зі свіжої фотосесії, позуючи лише в трусах і облягаючій маєчці. Так, артистка похвалилася ідеальною фігурою, над якою наполегливо працює, потурбувавшись про шанувальників і поцікавившись, як їм відчуття від карантину через коронавірус COVID-19.

Як ваші відчуття? З карантину выкатитесь або вийдете по фігурі краще, ніж зайшли? 😀 пожартувала Луценко

Фолловери почали ділитися своїми успіхами і невдачами, а також захоплюватися Анітою: "Аніта,ця зачіска і колір вам дуже до лиця!!!Просто 🔥!", "Красуня і мотиватор", "Жую соломку, відкриваю інсту...ваше фото...перехотілось їсти соломку😂...я тримаюся, я сильна", "Багато часу на їжу і тренування - два улюблених заняття 😋💪🏽", "Дуже хочу вийти кращою. Для цього все і роблю", "Ой, яка красуня🔥", "Аніта, ви 🔥🔥🔥 іноді включаю ваші вправи в свої тренування.".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Аніта Луценко в сміливому платті показала, як ефектно відсвяткувала 36-річчя.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Аніта Луценко зізналася, що ефективніше - велотренажер vs бігова доріжка.

Також Знай.uа" писав, що Руслана підкорила силу стихій на висоті 120 метрів, дивовижне відео.