Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, любить ділиться з фоловерами в Instagram фото з особистого життя. Цього разу новими незвичайними кадрами привернула увагу її старша дочка Соня Кіперман, якій 30 березня виповнилося 19 років.

Так, дівчина виставила серію яскравих кадрів, позуючи в Каліфорнії, США, куди красуня вирушила на навчання в Віт'эр-коледж, де вивчає гуманітарні науки і мистецтво. Красуня приміряла досить відверте вбрання - білосніжні джинси, чорні черевики і напівпрозорий міні-топ. Юна знаменитість насолоджувалася теплими осінніми днями з мінімумом макіяжу на обличчі, засвітивши пікантну деталь - Соня вирішила не надягати бюстгальтер, блиснувши грудьми, які просвічувалася крізь топ.

Idk man (Чувак, я не знаю)

Варто відзначити, що раніше Соня Кіперман без сорому продемонструвала струнку фігуру в білосніжному міні-бікіні, виставивши сміливі кадри з чорно-білої фотосесії. Соня не тільки граціозно позувала серед води і золотого піску, але і блиснула пишними грудьми і осикою талією.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше