Відома українська співачка, актриса студії "Жіночий квартал" Віра Кекелія часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість нарешті наважилась розкрити їх з чоловіком Романом Дудою головний секрет - виявляється, зіркова красуня довгий час дуже вдало приховувала вагітність. 1 травня парочка вперше стали батьками - на світ з'явився маленький хлопчик на ім'я Ваня.

Молода мама вирішила не засиджуватися в декреті - красуня як і раніше відвідує репетиції "Жіночого кварталу", приймає участь у різних зйомках, виступах, шоу. А нещодавно сама Віра і акторки "Жіночого кварталу" вирішили на сцені показати гумористичну мініатюру про те, як зустрічали Кекелію і її чоловіка Романа з пологового будинку. Дівчата оточили щасливу зірку з візочком і почали няньчитися з новонародженим малюком, який нібито лежав в ліжечку. При цьому дружна команда забавно песпівала хіт NK "ELEFANTE" на "мамський" лад.

Гіганте!!! (Адаптація NK-ELEFANTE)!!! Або як мене зустріли з пологового будинку;

Фолловери не пройшли повз: "😂 😂 😂 клас🔥 🔥"," жіночий квартал ви найкращі"," це шедевр!!!!😀 👏 ", "Дуже посміхнула пісенька:)) молодці!", "Крутий номер!!".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще