Російський і радянський артист Олег Газманов, який у свій час підтримав окупацію українського Криму Росією, вирішив похвалитися, що відправився на відпочинок на анексований півострів. У своєму Instagram Виконавець опублікував дивне відео, на якому танцює у відкритому морі, стоячи за штурвалом яхти. У підписі до публікації Газманов розповів про свої пригоди в окупованому Криму.

Читайте Знай в Google News!

"Осінь в Криму. Все літо я провів у Москві і, попри те, що було багато сонця і поруч озеро, хотілося на МОРЕ... і ось сталося. Я в Криму з дружиною і молодшим сином! В голові постійно крутиться моя нова пісня #осеннийсон. (Посилання в профілі). Крим! Сонце і море, гори і палаци. Пляжі, барабулька і найкращий у світі готель #мрія. Крим для мене завжди був і є місцем сили, місцем нашої історії. Попереду пригоди і нові враження. Постараюся не лінуватися і викладати фото і відео. #Крим #мрія #море #подорожі #газманов #осінь2020 #марусялучшійфотограф", - написав Газманов у підписі до відео.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Нагадавши, Газманов напхав цілий рот молодому жеребцю на очах сина і дружини.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Газманов похвалився черговим орденом від Путіна.

Також портал "Знай.ua" писав, що "орел" Путіна Газманов намилився на гастролі і влаштував зустріч століття в Шереметьєво.