Популярна українська співачка і переможниця "Євробачення 2016" Джамала, яка нещодавно народила другого сина, часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram. Зірка відразу ж після народження дитини повернулася до активної творчої діяльності, а нещодавно представила дуетний кліп з Pianoбой на пісню "ендорфіни". Цього ж разу співачка порадувала шанувальників яскравою осінньою фотосесією, якою зігріла похмурий жовтень.

Читайте Знай в Google News!

На нових фотографіях Джамала позує на прогулянці на вулицях Києва, куди вийшла в яскравому образі. На ній модний рожевий костюм оверсайз, під піджаком якого видно білосніжну блузку. Волосся красуні красиво укладені, а на її обличчі яскравий макіяж з кокетливими чорними стрілками на очах. Артистка і так і сяк позує на камеру, насолоджуючись процесом зйомки. У підписі до публікації вона написала: "Осінь в рожевому кольорі". Шанувальники Джамали не пройшли повз і почали активно обговорювати її нові фото, засинаючи компліментами в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.ua" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.