Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook. Нещодавно знаменитість виставила нове відео, в якому вирішила навчити українців етикету, запустивши нову рубрику під хештегом #етикетзфреймут.

Так, артистка цього разу показала, як правильно користуватися полотняною серветкою, які так часто можна зустріти в ресторанах. Виявляється, подібною серветкою не можна витирати обличчя, лише злегка промокати куточки губ і тільки однією стороною. При цьому місце тканинної помічниці не на столі, а у Вас на колінах. Також Ольга зазначила, що за столом можна і злегка прочистити ніс, якщо немає часу дійти до вбиральні. Варто лише мати власний носовичок, відвернутися, тихо зробити процедуру і без зайвих вибачень повернутися до трапези або розмови.

Як правильно користуватися полотняною серветкою? Втиратися, як рушником після вмивання? Ні. Серветку складаємо навпіл, кладемо на коліна розкритим боком до живота. Обираємо один кутик, або бік, ним акуратно протираємо уста під час трапези. Таким чином полотно матиме охайний вигляд. До речі, за столом можна «вишмаркувати» носика, якщо вже дуже-дуже треба. Якщо не встигаєте добігти до вбиральні. Але точно не в ресторанну серветку. Майте свій носовичок, відверніть голову від столу, тихенько зробіть цю процедуру. І без зайвих коментарів та вибачень продовжуйте собі їсти.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері".