Відома українська співачка, екс-солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість захопила численних шанувальників колажем з безлічі селфі, забавно кривляючись на камеру, демонструючи весь спектр своїх емоцій.

Так, артистка приміряла досить яскравий образ - облягаюче плаття апельсинового кольору і макіяж з тінями схожого відтінку, доповнивши вбрання ще й грайливою зачіскою, яку багато хто знає, як "мальвінка". При цьому красуня засвітила кілька татуювань на руках і зізналася, що вирішила підтягнути англійську мову, хоч і знає її досить непогано.

ви пам'ятаєте, що на карантині я почала активно підтягувати свою англійську? Скажу чесно, що ніколи не можна припиняти розвиватися і покращувати себе навіть в тому, в чому ти і так хороший ☺ Наша команда MOZGI GROUP розділяє цю філософію, тому теж почали вчити англійську !

Фолловери не пройшли повз: "50 Відтінків Дорофєєвої😂", " цей образ і стиль це 🔥 🔥 🔥 дуже класний образ♥️", "Надя, Ти одна з небагатьох артистів, яким не треба морочитися над контентом. Майже кожен день ти ділишся свіженькими і яскравими фото🔥 🔥. Це дуже круто🙌. Спасибі♥️", " Красива🤤 🤤 🤤❤️".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.