Антоніна Паперна-старша дочка відомої української актриси Ольги Сумської, яка нещодавно народила другу дитину від російського актора Володимира Яглича. Дівчина теж актриса, а ще вона активний користувач Instagram, де часто радує шанувальників яскравими фото і Відео зі свого життя. Так, нещодавно Антоніна виклала в мережу милий знімок, на якому позує в незвичайному образі.

Читайте Знай в Google News!

На новій фотографії Тоня відображена на вулиці, вона з'явилася перед камерою в розкішному пастельному образі, і на цьому знімку вона сильно схожа на свою зіркову матусю актрису Ольгу Сумську. На ній бежеве пальто цікавого фасону, яке вона доповнила яскравим квітчастим шарфом. Волосся красуні розпущене і акуратно укладене, а на її обличчі легкий макіяж і чарівна посмішка. У підписі до фотографії Паперна написала: "Осінь люблю. Дуже. А ви?". Фанати в захваті від нової фотографії зірки, її завалюють компліментами в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, Ольга Сумська засвітилася в компанії Володимира Зеленського.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ольга Сумська показала себе 20-річну.

Також портал "Знай.ua" писав, що Сумська повернулася до найвідомішого образу.