Сильвестр Сталлоне - не тільки суперуспішний актор і легенда Голлівуду. Він також успішний і в особистому житті. У Сильвестра п'ятеро дітей-двоє синів від першого шлюбу і три дочки від третього. Причому дочки у Сталлоне-справжні красуні! Наприклад, сьогодні, 6 жовтня, його дочка Сістін виклала фотографію з відпочинку в Мексиці, і підірвала мережу!
Передплатники Сістін Сталлоне були в абсолютному захваті від її приголомшливої фігури! Дівчина позувала на тлі пальм, що ростуть в спекотній Мексиці, куди вона приїхала на відпочинок. Точена фігура, приголомшливі форми-фанати були вражені чарівності Сістін.


Фотографія Сістін Сталлоне набрала 118 тисяч лайків. Користувачі не скупилися на компліменти дівчині. "Приголомшлива фігура", "дуже красива", "дуже сексуально" – так коментували публікацію шанувальники Сістін.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадавши, в одному з останніх інтерв'ю дочки відомого американського актора Сильвестра Сталлоне розповіли, що саме він є причиною їх самотності.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Мережу злили відверті фото дочок Сильвестра Сталлоне

Також портал Знай.uа писав, що Сильвестр Сталлоне збирається стати режисером і продюсером нового фільму "Брати-легенди", який буде присвячений українським боксерам Кличка.