Співачка Гайтана завжди пишалася своєю екзотичною зовнішністю, яка стала її справжньою родзинкою. Темна шкіра і незвичайні риси обличчя вигідно відрізняли її від інших зірок українського шоу-бізнесу, які останнім часом всі на одне обличчя.

У своєму мікроблозі Instagram артистка опублікувала фото з "танців з зірками", де позувала поруч ще з однією відомою мулаткою — танцівницею Аделіною Делі. При цьому Гайтана зробила акцент на те, що і вона, і Аделіна все-таки Українки.
"Україночки 🥁 🥁 🥁 #browngirl#singer#dancer#africanukrainian#congolese#music#dancingwiththestars"—- написала Гайтана в описі до фото.


На фото обидві знаменитості позують у відкритих сукнях, Аделіна — в золотому, а Гайтана — в синьому. І разом вони ніби складають український прапор. Аделіна одягла на захід яскраво-зелені лінзи що додало її вигляду схожість з котячим. А хтось у коментарях написав, що вона навіть схожа на манекен — важко прийняти за живу дівчину. Однак іншим шанувальникам фото сподобалося-артисток, які настільки гармонійно виглядають разом, буквально засипали компліментами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадавши, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.