Відома блогерка зі Сполучених Штатів Америки пообіцяла кожному громадянину, який проголосує за Джо Байдена на президентських виборах, надіслати свої відверті фотографії. Чекати залишилося не довго, вибори повинні пройти у вівторок, 3 листопада.

Читайте Знай в Google News!

Так, YouTube-блогер Тана Монжо опублікувала в мережі Twitter пост з обіцянкою надіслати відверті фото кожному, хто проголосує за Джо Байдена під час президентських виборів у США. Дівчина вже отримала понад 10 тисяч повідомлень.

Тана Монжо, фото: Instagram
Тана Монжо, фото: Instagram

Тана Монжо, фото: Instagram
Тана Монжо, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Тана Монжо, фото: Instagram
Тана Монжо, фото: Instagram

Тана Монжо, фото: Instagram
Тана Монжо, фото: Instagram

"Мені подобається бачити так багато людей, які хочуть змін так само сильно, як і я. Вам не потрібна моя дупа, щоб знати, що правильно для Америки, так що йдіть голосувати!", - йдеться в пості-поясненні.

Свою кампанію Монжо назвала Booty for Biden ("Сідниці за Байдена").

Однак тепер у дівчини можуть бути проблеми з законом. По-перше, її заклик можуть трактувати як спробу купити голоси, що в США може обернутися тюремним терміном до двох років. По-друге, в 16 штатах заборонено фотографувати бюлетені, так що згідно з їхніми законами дівчина закликає голосуючих вчинити заборонену дію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, після компліменту Зеленського хворий Трамп зробив цікаву заяву.

Як повідомляв Знай.uа, Трамп міг інфікувати Байдена: президентська гонка в США стає все цікавіше.

Знай.uа писав, Facebook почне банити за фейкові новини під час виборів.