Популярна українська телеведуча, блогерка і благодійниця Маша Єфросиніна, яка зараз займається власним проектом "іспит на відвертість", часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу Маша вирішила розповісти своїм передплатникам, що таке детокс.

Читайте Знай в Google News!

що таке детокс і навіщо він потрібен? І ще один Інсайт від лікарів, яким я довіряю: хворим коронавірусом настійно рекомендують «полегшити» свій раціон. Не хочете їсти, не їжте-головне, пийте багато! І приберіть всю важку (жирну, копчену, смажену, консервовану їжу). Ось стіл номер п'ять пам'ятаєте ? Ось харчуйтеся так, дієтично. Вірус-це найсильніший стрес для організму, не посилюйте його паршивої їжею. Організму так легше буде справлятися", - пише Маша.

У своєму відео Єфросиніна детально розповіла про те, що таке детокс і як щодня забруднюється наш організм.

"організм забруднюється набагато частіше, ніж ви можете собі уявити. Забруднення організму-це не тільки жерти фаст фуд кожен день, приправляючи майонезами і кетчупами. Інтоксикація організму відбувається практично кожен момент нашої з вами життя. Екологія, в якій ми живемо, повітря, яким ми дихаємо, вихлопні гази машин, будь-яка викурена сигарета, антисептики, миючі засоби. Звичайно ж, їжа. Все, що ми кладемо в себе, не думаючи, все це потужним шаром приправляється ще стресом", - каже Маша.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Ведуча стверджує, що цей список можна продовжувати і фактично ми весь час знаходимося в дуже складному середовищі, яка нас загажівает, а стрес дуже сильно це все посилює.

Маша стверджує, що навіть якщо важко, вона робить собі детокс під наглядом лікарів і її гарний зовнішній вигляд саме тому, що вона це робить. Вона розповіла, що детокс полягає в тому, що вона перебуває на дуже лояльному легкому харчуванні: овочі, клітковина, трохи білка. Все для того, щоб організм почав самоочищатися. Крім того, йде ряд процедур і це повинно бути під наглядом лікарів, особливо у новачків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Маша Єфросиніна пройшла блиск і сльози заради топ-моделей, з голими грудьми і" стертими " колінами.

Як повідомляв Знай. ua, Єфросиніна згадала найболючішу втрату.

Також Знай. ua писав, що Маша Єфросиніна після схуднення блиснула великим розміром.