Співачка і ведуча Оля Цибульська стала гостею Одеського міжнародного кінофестивалю, який завершився 3 жовтня. Для відвідин цього заходу вона вибрала вишукану чорну сукню, завдяки якій не залишилася непоміченою на червоній доріжці.

Читайте Знай в Google News!

Оля Цибульська після послаблення карантину вже неодноразово з'являлася на світських вечірках. Однак 11-й Одеський міжнародний кінофестиваль став найурочистішою подією з березня цього року. Свій вишуканий образ ведуча продемонструвала на сторінці в Instagram.

Оля Цибульська, фото: instagram.com/cybulskaya
Оля Цибульська, фото: instagram.com/cybulskaya

Фотографію Цибульська підписала лаконічно: "Перша справжня вечірка після довгої паузи".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Артистка позує в елегантній позі на червоній доріжці, сидячи з морозивом в руках. Ефектний знімок показав не лише стрункі ноги співачки, але і розкішну сукню, яку для неї пошили на замовлення. Цибульська красувалася у довгій чорній сукні з пишною спідницею, мереживними вставками і китицями. Пікантності вбранню додавали спущені рукави, які оголювали плечі.

Сукню Цибульська доповнила золотистими босоніжками на підборах, які ідеально гармоніювали з масивною сережкою з блискітками. А нова коротка стрижка додала співачці витонченості та жіночності. Оля Цибульська випромінювала позитив і посміхалася на камеру.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, татуйований актор звів з розуму мільйони жінок, Бреду Пітту час на пенсію: "Я загинула і бачу янгола"

Як повідомляв портал "Знай.ua", невгамовна Карпа дала бій осінній депресії в українській вишиванці із шампанським: так відтягнутися мріє кожна жінка

Також "Знай.ua" писав, що Ротару вшанувала пам'ять свого чоловіка, показавши архівний кадр: "Є вічна любов..."