Російський естрадний і оперний співак Микола Басков досить активно веде свою сторінку в Instagram, де майже щодня тішить свою багатомільйонну армію шанувальників свіжими фотографіями з особистого і творчого життя.

Читайте Знай в Google News!

Так, у Instagram з’явилося нове відео, на якому кошеня Баскова Шанель грається із іграшкою - метеликом, який інерційно літає навколо неї.

"Сегодня мояшанель празднует 5 месяцев 😘 вот и новые подарки 🤣", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також артист зворушливо привітав свою маму із днем народження.

"Моя гаряче улюблена матуся❤️ ти-найяскравіша зірка всього мого життя. Моя сама величезна любов. Моя підтримка і опора. Мій найміцніший тил. Ти знаєш, я завжди з тобою і душею і серцем .І в день твого ювілею я зізнаюся тобі в безкрайньої моєї любові і подяки за все в цьому житті !!! Бажаю тобі здоров'я, довгих років , радості, виконання всіх твоїх потаємних бажань і завжди залишатися такою красивою і незрівнянною жінкою !!! Ти моє повітря, моя сила і моя гордість!!! Хочу завжди чути твій заразливий сміх і бачити сяючу посмішку !!! Дякую Богові за те, що він послав мені тебе 🙌 🏻 з Днем народження, моя королева !!!💥🎂💐", - написав Коля мамі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Баскова занесло в безлюдне місце – розклав руки, немов птах в польоті.

Як повідомляв портал Знай.uа, 43-річний Басков пішов у нірвану з гарячими блондинками на катері.

Також портал Знай.uа писав, що Басков закотив розкішну вечірку в палаці, "простим смертним" і не снилося.