Відомий канадський актор Патрік Джей Адамс знімався в серіалі "Форс-мажори" разом з Меган Маркл. У цій картині актори зіграли закохану пару, яка в підсумку зв'язала себе узами шлюбу. За час зйомок Патрік і Меган подружилися, і їх спілкування вийшло за межі знімального майданчика — так, актор був в числі гостей на весіллі своєї колеги і принца Гаррі. Однак зараз вони не спілкуються.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки невеликому інтерв'ю, яке вдалося взяти у Патріка журналістам Radio Times.

Кадри з серила "Форс-мажори", фото: Gettyimages
Кадри з серила "Форс-мажори", фото: Gettyimages

Патрік Адамс зізнається, що зателефонувати Меган йому заважає простий страх.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Чесно кажучи, я думаю, що наляканий. Я не сумніваюся, що в будь-який момент міг би взяти трубку і зателефонувати їй, але не знаю, що б я сказав", - зізнався Патрік.

Кадри з серила "Форс-мажори", фото: Gettyimages
Кадри з серила "Форс-мажори", фото: Gettyimages

Він додав, що, після того як у Меган і Гаррі народився син Арчі, а у нього з дружиною Тройен Беллісаріо народилася донька, і вони з герцогинею Сассекською підтримували зв'язок.

"Після того як народилися наші діти, ми відправили один одному кілька повідомлень і подарунків, але я думаю, що трохи наляканий. Я думаю, це простий страх. Напевно, мене лякає сама думка про те, щоб пробитися крізь які б то не було стіни і почати цю розмову", — сказав актор.

Він також додав, що йому важко бачити, як Меган постійно перебуває під пильною увагою ЗМІ, відтоді як вона покинула шоу.

Кадри з серила "Форс-мажори", фото: Gettyimages
Кадри з серила "Форс-мажори", фото: Gettyimages

"Знаючи, що у Меган на серці і якою милосердною вона може бути, важко на це дивитися, так як ти хочеш, щоб твоїх друзів залишили в спокої, і вони могли будувати своє особисте життя", — сказав він.

За нинішньою діяльністю Меган Патрік стежить. Він відзначив її нещодавній виступ із закликом взяти участь у голосуванні на президентських виборах і зізнався, що сумує за нею.

"Я дуже радий, що вона говорить про важливі речі і робить все можливе, щоб люди брали участь у виборах в листопаді. Я сумую за своєю подругою, але дуже радий, що у неї все добре", — підсумував Патрік.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Меган Маркл і Гаррі відмовилися відвідати монаршу сім'ю, серце Єлизавети II розбите.

Як повідомляв Знай.uа, принцеса Беатріс наплювала на карантин: маска не підходить під коротку спідницю і високі підбори.

Знай.uа писав, дядько Кейт Міддлтон не стримався через поведінку Меган Маркл і Гаррі: "Заткніться і виховуйте дитину".