Відома українська виконавиця TAYANNA у неділю, 4 жовтня підкорила сцену "Танців з зірками". Як розповіли організатори шоу, це буде дуже незвичайний випуск. Це був вечір легенд - на сцені співали українські виконавці, як Тіна Кароль, Гайтана, TAYANNA та інші зірки українського шоу-бізнесу.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо із соціальної мережі Іnstagram, де TAYANNA опублікувала розкішні фото з ефіру "Танців з зірками". Надія Мейхер та Кирило Васюк виконали під живий супровід TAYANNA надчуттєвий танець-одкровення.

"Була щаслива сьогодні співати для вас зі сцени. Неймовірний вечір на @tanci1plus1. Надчуттєвий танець-одкровення від @nadyameiher & @kyryll_v 🌟Підтримайте цю неймовірну пару під цифрою 03!✨", - написала зірка у своєму Іnstagram.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

Залицяльником Ані Лорак був колишній співачки Tayanna, однак стосунки були дуже короткотривалими.

Варто відзначити, що TAYANNA була у досить пікантному образі, її прозориї ліфчик на грудях збентежив навіть фанів, а те, що соски прикрили блискучі зірочки - назвали поганим тоном і вульгарністю.

"Співали ви неймовірно. Як завжди. Але вбрання до такої глибокої пісні не пасує, вульгарне, і зіпсувало враження", "Моя ❤️ идеальная блондинка😍😍😍😍", "Це був нереальний виступ!
Особливо- ваш вокал, просто до мурах..💙", - пишуть українці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, чоловіки з радістю біжать на кастинг "Холостячки" – Решетник розкрив пікантні деталі.

Раніше портал Знай повідомляв, що в Україні проміняли "Холостяка" на "Холостячку", подробиці нового реаліті.

Також портал Знай писав, що переможниця "Танців з зірками" Мішина розкрила подробиці інтимних сцен.