Популярна українська хореограф і танцівниця, переможниця шоу "Танці з зірками 2018", партнерами по танцях якої були Володимир Остапчук, Юрій Ткач та Ігор Ласточкін, активно веде сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість поділилася радісною новиною, яку вони з чоловіком Іваном довгий час приховували від шанувальників - виявляється, красуня стане мамою вдруге. Варто відзначити, що Ілона та Іван також виховують маленьку доньку Валерію.

Як виявилося, у новому сезоні "Танців з зірками" Ілона зовсім не збирається сидіти вдома - її партнером став шоумен Дмитро Танкович, проте пара вже встигла покинути проект під час другого прямого ефіру, отримавши від суддів 29 балів за фокстрот. Зокрема, красуня вирішила не впадати у відчай, активно голосує за інших учасників шоу, не пропускає жодного прямого ефіру і навіть дає об'єктивні оцінки парам. А нещодавно Ілона розповіла про те, як вони з чоловіком Іваном розподіляють бюджет, виставивши трепетний чорно-білий кадр, на якому дружна сім'я позувала разом.

Сімейний бюджет!!! Часто на інтерв'ю мені задають питання: - «як у вашій родині розподіляється бюджет, хто більше заробляє, хто на що витрачає і так далі?» Що хочу сказати️️️. У нашій родині бюджет спільний,але при цьому у кожного з нас є свій бізнес,свої розтрати і свої побажання, на які ми витрачаємо особисті кошти і при цьому не радимося один з одним😅 🤑. Тому у нас практично не буває розбіжностей з приводу грошей,а також у нас не стоїть гостро питання,хто скільки заробляє і хто повинен утримувати сім'ю👌 ☝️. Ми самі встановлюємо правила і слідуємо їм,незалежно від будь-яких соціальних рамок і кліше🙂 Як говоритися є бюджет НАШ І мій🤪 👌 наш бюджет-це масштабні покупки, подорожі сім'єю , великі свята, комунальні платежі,побутові витрати, обслуговування машин і все що стосується дочки️️. Ми завжди з чоловіком обговорюємо це разом і вирішуємо куди і скільки готові витратити! Бюджет кожного з нас-це наші особисті потреби (салони краси,хобі, подарунки,одяг,продукти, зустрічі з друзями і так далі). При цьому ми ніколи один одного не контролюємо і не забороняємо витрачати гроші на свої особисті потреби! Така система фінансів працює в нашій родині з самого її створення і нас це влаштовує!

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і" Танців з зірками " не стримався.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.