Відома українська співачка Олена Тополя, яку знають і люблять під сценічним ім'ям Alyosha, частенько ділиться зі своїми шанувальниками в мережі кадрами з життя і анонсами нових проєктів. Так, цього разу Олена розповіла, як ставиться до осені, за її словами, це улюблена пора, коли на вулиці носик завжди червоний.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олена Тополя (Кучер) в мережі Instagram.

Публікація Олени Тополі, скріншот: Instagram
Публікація Олени Тополі, скріншот: Instagram

"Ну ось і моя "улюблена" пора, коли ніс на вулиці завжди червоний:) Мені здається всі дівчатка мерзлячки:)", - підписала публікацію співачка.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Буквально за кілька годин публікація співачки зібрала понад 14 тисяч лайків і десятки коментарів з компліментами: "Ох вже ці носики"; "Просто природна краса і нічого зайвого"; "буде масочка захищати"; "Зате рум'янець на щоках прекрасний!! І дітки сплять щасливі в колясках))".

Варто зазначити, що нещодавно ми розповідали, що Alyosha і її чоловік соліст гурту "Антитіла" Тарас Тополя стали багатодітними батьками, у них народилася третя дитина. Зірка яскраво підвела підсумки прожитих років. Шанувальники просто здивувалися від зворушливих фото і написали багато приємних коментарів і компліментів співачці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Регіна Тодоренко залізла на руки одруженому красеню: "Це вдівічі важче".

Як повідомляв Знай.uа, дружина Тараса Тополі Alyosha вразила метаморфозою після пологів.

Знай.uа писав, дружина Тараса Тополі Alyosha взялася за лінійку заміряти найважливіше: менше на 5 сантиметрів.