Відома українська продюсер Олена Мозгова, донька легендарного композитора та співака Миколи Мозгового, яка з 2012-го року продюсує свого чоловіка, співака Володимира Ткаченка (Девід Аксельрод), не часто ділиться з підписниками в Instagram фотографіями з особистого життя і роботи.

Але нещодавно Мозгова вирішила потішити шанувальників і опублікувала архівне фото із "буремних 90-х". На світлині Олена зображена під час фестивалю "Море друзів", який проходив у Ялті.

До слова, міжнародний молодіжний пісенний телефестиваль та конкурс "Море друзів" було засновано з ініціативи батька Олени - відомого українського композитора Миколи Мозгового, якого вже немає з нами.

Саме Мозговий не лише організував, а й підняв на високий рівень фестиваль "Море друзів", де засвітилися чимало нинішніх естрадних зірок, зокрема Олександр Пономарьов, Наталія Могилевська та інші співаки.

"Фестиваль Море друзів. Ялта", - коротко підписала кадр Олена Мозгова.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Підписники Олени відгукнулися на фото, відзначивши його лайками та коментарями.

ам'ятаю, пам'ятаю !!! Найкращі спогади)))"; "Гарне фото", - пишуть фоловери.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Олена Мозгова згадала себе в 15 років

Як повідомляв портал Знай.ua, Олена Мозгова пригадала настанови батька

Також Знай.ua писав, Олександр Пономарьов показав фото сина з різницею у вісім років: "Може в ньому секрет скаженого зростання?".