Ведуча шоу "Супер топ-модель по-українськи" Алла Костромічова розповіла про те, що в новому сезоні учасниці шоу будуть демонструвати не тільки свої навички на подіумі, а й боротися з соціальними проблемами. Учасниці СТМПУ візьмуть участь в арт-проекті #красаврятуєсвіт.

Костромічова зазначила, що соціальні проблеми не далекі від неї. Вона також стикалася з проблемами.
Костромічова розповіла, що слоган нового сезону шоу – "Краса врятує світ". Вона вважає, що дівчата дійсно здатні змінити світ.

Костромічова зазначила, що багато з цих проблем близькі і особисто для неї. Наприклад, використання натурального хутра. Телеведуча давно відмовилася від цього, і сподівається, що моделі зможуть звернути увагу на цю проблему, і переконати інших людей відмовитися від використання хутра.

Крім того, Костромічова зазначила, що є й інші важливі соціальні проблеми, які необхідно вирішити. Зокрема, проблема домашнього насильства. Телеведуча зазначила, що якщо ця проблема стосується всіх, і статися може з кожним. Виставка #красаврятуєсвіт проходить на станції метро "Лук'янівська", і подивитися її можна до 30 жовтня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, раніше Алла Костромічова перетворилася на спокусливу інопланетянку.

Як повідомляв портал Знай.uа, учасниця СТМПУ Аміна з Казахстану поділилася своєю історією "Попелюшки": "переїхала до Києва і потрапила в агентство Костромічової".

Також портал Знай.uа писав, що учасниці ВТМПУ вразили змінами після сезонів: ви не впізнаєте.