Відома українська співачка Катерина Бужинська порадувала шанувальників свіжою фотографією, на якій продемонструвала затягнуту талію. На цей раз Катя вирішила поділитися невеликим секретом, як дівчаткам, а особливо багатодітним матусям, без особливих зусиль перетворити себе на дюймовочку.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Катерини Бужинської в мережі Instagram.

Публікація Катерини Бужинської, скріншот: Instagram
Публікація Катерини Бужинської, скріншот: Instagram

"Всі ми, жінки мріємо про тонку талію, особливо багатодітні матусі). Я відкрила для себе ефективний пояс для схуднення і здоров'я, поліпшення постави @maskateer.ukraine. Дуже задоволена результатом! Моя талія стала меншою і більш окресленою. Рекомендую!!! Будьте стрункими і красивими!", - пише Катерина Бужинська.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

До слова, публікація Каті буквально за кілька годин зібрала більше семи сотень лайків. До слова, публікація Каті буквально за кілька годин зібрала понад вісім сотень лайків. Також варто зазначити, що прихильники Бужинської не скупилися і на компліменти: "Виглядаєш на всі 100, так тримати!"; "Яка ви гарна"; "Давно хотіла взяти у них корсет, тепер точно куплю. Ви красуня. Дякую за рекомендацію!"; "Ти супер".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Варто також нагадати нашим читачам, що нещодавно "Королева натхнення" поділилася результатами відвертої фотосесії і заговорила про старість. На чорно-білих кадрах 41-річна знаменитість постала абсолютно оголеною, ледь прикривши довгим білявим волоссям апетитні форми.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, 41-річна Катя Бужинська в прозорому вбранні "труснула старовиною".

Як повідомляв Знай.uа, Бужинська зізналася, як з 15 років витримувала знущання і насильство: змусив зробити аборт і бив.

Знай.uа писав, 41-річна Катя Бужинська роздяглася і показала принади з волоссям: "Cтаріти - не модно".