Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім нещодавно знаменитість виставила трепетний спільний кадр з чоловіком Юрієм Горбуновим, сидячи з коханим на сходинках їх заміського будинку.

Так, артисти приміряли лише чорно-білі піжами, ніжно обіймаючи один одного, зізнавшись, що вже встигли скучити за сонячною і теплою погодою. Катя зазначила, що вже чекає "бабиного літа", а поки її зігрівають кохання і обійми Юрія.

Гріємося обіймами і чекаємо на бабине літо

Фолловери не пройшли повз і засипали пару компліментами:"Ви дуже гарні. Обоє розквітли ще більше як стали парою😍", "Які ж Ви гарні та щасливі разом🙏🏻дуже гармонійна пара ♥️💙🙏🏻", "Ви дуже гарна пара, приємно дивитися на любов та задоволення від життя, які випромінюються у ваших очах!", "Дуже гарна пара, і ви Катя, світитесь від щастя", "🔥Класні, а ваш вік, Катя, неможливо визначити)", "Катя чарівна така....❤️".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще