Відома українська співачка, актриса студії "Жіночий квартал" Віра Кекелія часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість нарешті наважилась розкрити їх з чоловіком Романом Дудою головний секрет - виявляється, зіркова красуня довгий час дуже вдало приховувала вагітність. 1 травня парочка вперше стали батьками - на світ з'явився маленький хлопчик на ім'я Ваня.

Молода мама вирішила не засиджуватися в декреті - красуня як і раніше відвідує репетиції "Жіночого кварталу", приймає участь у різних зйомках, виступах, шоу. А нещодавно красуня виставила жіночне селфі, на якому позувала в елегантному вечірньому образі, примірявши темно-синє плаття і крихітні сережки-гвоздики, доповнивши вбрання нюдовим макіяжем. Віра видала, що на зйомках "Жіночого кварталу" завжди відчуває себе справжньою дівчинкою, адже приміряє безліч суконь і змінює різні луки.

Бажання бути красивою притаманне абсолютно всім жінкам💙 В ті дні, коли ми знімаємо @zhvl_official я себе відчуваю справжньою дівчинкою - стільки суконь і різних мейків приміряю, що аж обертом голова;)

Фолловери засипали віру компліментами: "Красуня💙"," Ідеально-красива😍", " ви чудова!", "Яка красива!💕 😊 👍 ", "На Кейт Уінслет тут схожі😍❤️", "яка жінка♥♥️", "ви дуже гарна і світла 🤗".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще