Учасник шоу "Холостяк" і справжній грузинський красень Іраклі Макацарія поділився глибоким релігійним досвідом. Йому вдалося провести ефір з Серафімом Біт-Харібі, ассирійським священником, який знаменитий у всьому світі завдяки виконанню літургію та співу арамейською — давньою семітською мовою, що була розмовною для Ісуса Христа.

Про це Макацарія розповів на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

"Про молитву, релігії і чистої душі. Про те, що ми забуваємо в наших щоденних клопотах. Духовно про життя з схіархімандрита Серафимом - духівником православної ассірійської громади в Грузії. Він - один з двох людей в світі, хто здійснює божественну літургію на арамейською - мовою Ісуса Христа.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Батько Серафим - етнічний ассирієць. Слухати його співи в Грузію приїжджають люди з усього світу. За визнанням отця Серафима, виходячи на сцену і бачачи людей, він не співає, а молиться за присутніх.

Неймовірно добрий і мудрий Людина, з яким була честь провести прямий ефір", - розповів Макацарія.

Виконання вокальних творів арамейською Серафімом Біт-Харібі можна послухати на стрімінговому сервісі YouTube.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що зірка "Холостяка" Іраклі Макацарія показав розкішне весільне фото.

Як повідомляв портал Знай.ua, грузинський холостяк Іраклі Макацарія поділився з шанувальниками фото в стильному луці.

Також портал Знай.ua писав, що Іраклі Макацарія перерахував свої ідеали жіночої краси.