Буквально днями відома американська акторка, 39-річна Джессіка Альба стала гостем популярного в США YouTube-шоу "Hot Ones". Саме в цьому шоу акторка зробила несподіване зізнання, яке викликало неабиякий переполох в мережі.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки численним публікаціям авторитетних американських видань.

Так, на прохання ведучого Шона Еванса згадати про свій досвід зйомок в телевізійних шоу На зорі своєї кар'єри Джессіка привела в приклад популярний в кінці 1990-х серіал "Беверлі-Хіллз 90210". У серіалі Альба знялася в далекому 1998 році і зіграла вагітну дівчину-підлітка на ім'я Ліенн.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Альба заявила, що робота в шоу назавжди залишила у неї неприємне враження через токсичну атмосферу, що панувала на знімальному майданчику. За словами зірки, їй було суворо заборонено встановлювати зоровий контакт з ключовими акторами каста, які на той момент вже були суперзірками.

Джессіка Альба, фото: GettyImages
Джессіка Альба, фото: GettyImages

"На зйомках "Беверлі-Хіллз 90210" я навіть не могла подивитися в очі жодному з акторів, що було досить дивно, коли ви знімаєтеся в спільних сценах. Це було щось на зразок: "Тобі не можна дивитися в очі нікому з акторів, інакше вилетиш зі знімального майданчика", — розповіла Альба.

Слова Джесіки викликали миттєву реакцію не тільки інтернет-користувачів, але і акторів, які зіграли в культовому серіалі головні ролі. Дженні Гарт, Торі Спеллінг, Джейсон Прістлі і Ян Зірінг почали по черзі висловлюватися на цю тему, але висловлювали загальну думку: Вони стверджують, що були не в курсі того, що Альбі заборонили встановлювати з ними зоровий контакт, і припускали, що це в таємниці від них могли зробити асистенти режисера або інший персонал на майданчику.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, красуні 90-х змінилися до невпізнання: як виглядають ікони стилю минулого століття сьогодні.

Як повідомляв Знай.uа, актори з комедії "Побачення у Вегасі" розповіли про кайфові три тижні в Лос-Анджелесі.

Знай.uа писав, часто впадає в депресію - онкохвора зірка "Беверлі-Хіллз" Шеннен Доерті зізналася, що її рятує.