Ігор Ніколаєв, відомий російський співак і композитор, поділився чудовим відео на власній сторінці у соціальній мережі “Інстаграм”. На відео - його маленька донька, якій восьмого жовтня виповнилося п'ять років.

Читайте Знай в Google News!

Дівчинка на ім'я Вероніка у червоній кофтинці і лосинах, з білявим розпущеним волоссям і великими блакитними очима, співає у мікрофон під простеньку мелодію пісню, яку написала сама. У пісні лише два слова: “Мамо, приїжджай”. Відео зроблено у вітальній кімнаті. Ніколаєв вирішив поділитися цим відео не тому, що чоловік та донька загубили маму, а тому що Вероніка святкує день народження.

Співак написав великий пост, який опублікував поруч із відео: “Моя маленька фантазерка, авторка пісень і мелодій, добре серце, наша з мамою Юлею улюблена донечка ВЕРОНІКА НІКОЛАЄВА! Ось і перший ювілей! П'ЯТЬ РОКІВ! 5 років нашого щастя! Спасибі тобі, рідна! ❤️❤️❤️ «МАМА, ПРИЇЖДЖАЙ!» (Музика і слова # вероніка ніколаєва)”.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Шанувальники таланту і творчості Ніколаєве охоче доєдналися до привітань маленької ювілярки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Маскарад" розкриє таємні альтер его зірок-що побачать глядачі в найзагадковішому шоу країни.

Як повідомляв "Знай.ua", Безруков з "Бригади" повторює сумну долю батька: трагічна загибель в петлі.

Знай.ua писав, Як Висоцький завоював серця злодіїв: все повернули і просили вибачення.