Цієї осені на телеканалі СТБ глядачам ніколи нудьгувати. 23 жовтня відбудеться довгоочікувана прем'єра реаліті "Холостячка" з Ксенією Мішиною. А щоб кінець робочого тижня приносив тільки позитивні емоції, з 25 вересня щоп'ятниці показують романтичні історії про кохання виробництва компанії StarLight Production. 4-серійна мелодрама "Привіт, тату!" - одна з них. Глядачі побачать її вже 9 жовтня о 19:00.

Знай.uа вдалося побувати на знімальному майданчику стрічки. Головний герой історії - автогонщик, тому і частина зйомок проходила на справжньому автодромі. Локацією послужив знаменитий автомобільний спортивний комплекс "Чайка" під Києвом.

Прохор Дубравін - виконавець головної ролі
Прохор Дубравін - виконавець головної ролі

Автодром "Чайка", фото: СТБ
Автодром "Чайка", фото: СТБ

На зйомках серіалу "Привіт, тату!", фото: СТБ
На зйомках серіалу "Привіт, тату!", фото: СТБ

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Головні ролі зіграли Прохор Дубравін і Єлизавета Майська.

За сюжетом Максим (Прохор Дубравін) - успішний автогонщик, у якого в особистому житті не все так райдужно. Але одного разу в його житті з'являється 10-річний Павло, який повідомляє йому, що він його син. Як таке може бути, якщо він навіть не знайомий з мамою хлопчика?

Паша - головний герой серіалу, кадр з відео
Паша - головний герой серіалу, кадр з відео

Паша завжди мріяв дізнатися, хто його батько. А його мама (Ліза Майська) уникала розмов на цю тему. Хлопчик все одно продовжував розпитувати. Тоді Тетяні, героїні Майської, довелося зізнатися синові, що його батько був автогонщиком. Тому Паша і прийшов до зірки автоспорту Максиму. Хлопчикові відчайдушно потрібен батько, тому він тягнеться до свого кумира. Тані не подобається те, що син почав спілкуватися з Максимом. Але дитяче серце не обдуриш! Якщо хлопчик виявиться розумнішим, ніж двоє нещасних дорослих? Ось така зав'язка сюжету нової мелодрами.

Про зйомки

На автодромі в один зі знімальних днів ми першим зустріли актора Прохора Дубравіна.

Прохор Дубравін, фото: Знай.uа
Прохор Дубравін, фото: Знай.uа

У спеку зніматися в щільній екіпіровці професійного гонщика не так і просто. Зйомки якраз припали на кінець літа - початок осені. Але ще складніше виконувати небезпечні трюки на трасі. В цьому випадку завжди страхує каскадер, як би акторові самому не хотілося спробувати свої сили.

Прохор Дубравін в ролі автогонщика, фото: СТБ
Прохор Дубравін в ролі автогонщика, фото: СТБ

"Я натякав про це неодноразово знімальній групі, але всі делікатно йшли від відповіді, тому що це все-таки пов'язано з життям не тільки актора, який сидить в машині, але і життям людей, які знаходяться навколо. Тому що автомобілі дуже потужні, швидкі, різкі, зі своїм характером, і треба вміти ними управляти. Відповідно, можна розбити дорогий автомобіль. Вони на вигляд непоказні, але пройшли повне переобладнання під спортивні автомобілі. У них двигуни принципово інші: вони або розточені, або форсовані, і коштують великих грошей. Вони набагато дорожче, ніж серійні автомобілі цієї ж марки", - поділився подробицями Прохор Дубравін.

Актор вже мав досвід роботи з гоночними авто. Раніше він брав участь у благодійному заїзді зі спортсменами на картингу. Проходив інструктаж і вже знайомий зі специфікою роботи автогонщика.

"У тілі кожного дорослого чоловіка живе хлопчисько, який любить машинки. І мені ця тема дуже цікава, - додав Дубравін. - Але, на жаль, для акторів, багато сцен виконують каскадери і реальні спортсмени. Дуже б хотілося теж долучитися до цієї справи. Але на картингу я їздив сам. І режисер навіть був здивований, що я досить бадьоро їжджу. Я йому пояснив, що у мене вже був досвід, тому знаю, як керувати. Хотілося б розвинути ще навик водіння спортивного боліда. Хоча б в лайтваріанті, без фанатизму".

Прохор Дубравін в ролі автогонщика, фото: СТБ
Прохор Дубравін в ролі автогонщика, фото: СТБ

Після того, як ми обговорили сумніви знімальної групи і величезне бажання Прохора спробувати їздити на спортивному боліді, на наступний день акторові все ж дозволили сісти за кермо і проїхати по трасі. Тим самим переконавшись в його попередньому досвіді і в тому, що він все зробить правильно і досить обережно.

Актору Сергію Радченко ганяти на авто не довелося. Він грає колегу Тетяни. За сюжетом його персонаж далекий від автомобільної тематики.

Актор Сергій Радченко, фото: Знай.ua
Актор Сергій Радченко, фото: Знай.ua

"Андрій привіз Пашку, головного героя, на ці перегони, для того, щоб розташувати його до себе, знайти з ним спільну мову. У нього і Тані немає стосунків, але він прагне до цього. Тому він хоче знайти спільну мову з малюком, щоб через нього достукатися до Тетяни. Моєму персонажу тут, на автодромі, нудно", - розповів актор про свого героя.

Він зізнався, що історія, яка відбувається в "Привіт, тату!", його зачепила своєю душевністю.

"Ми намагаємося все наблизити до життя. Адже в житті, буває, відбуваються такі нереальні історії, в які не повіриш ніколи. Головне, про що ми турбуємося, щоб кожен з персонажів був по максимуму розкритий, щоб він був цікавий глядачеві", - додав Радченко.

Актор Сергій Радченко, фото: Знай.ua
Актор Сергій Радченко, фото: Знай.ua

Побачитися на зйомках з актрисою Лізою Майською нам не вдалося, але ми зустріли Дар'ю Легейду. Даша - одна з найперспективніших і затребуваних молодих актрис.

Дар'я Легейда, фото: Знай.ua
Дар'я Легейда, фото: Знай.ua

Багато хто пам'ятає її за роллю Василинки в серіалі "Кріпосна". У цій мелодрамі вона грає подругу Максима.

"Я некохана жінка Максима. Я його люблю по-справжньому, хочу бути щасливою тільки з ним. Але, на жаль, так складаються обставини, що з'являються Таня і Паша", - поділилася Дар'я про свою героїню.

Дар'я Легейда, фото: Знай.ua
Дар'я Легейда, фото: Знай.ua

З'ясується, що Максим колись давно став анонімним донором для ЕКО-запліднення, тому він і є справжній батько Паші. Але чи зможуть головні герої прийняти цей факт і розібратися в своїх почуттях - глядачі побачать вже в п'ятницю, о 19:00.

Головні герої серіалу "Привіт, тату!", фото: СТБ
Головні герої серіалу "Привіт, тату!", фото: СТБ

"Слоганом СТБ є "З любов'ю можливо все", тому в кожній з наших історій любов творить чудеса. Кожна з цих історій про другий шанс для жінки. Про боротьбу за право на щастя для себе і своєї сім'ї. Наші героїні шукають не тільки коханого чоловіка для себе, але і друга для своєї дитини. Тому в кожному проєкті є приголомшливі дитячі ролі. Наші маленькі актори знаходяться в центрі сюжету і допомагають своїм мамам прийти до щастя", - додала генеральний продюсер Галина Балан-Тімкіна.

Режисером-постановником мелодрами "Привіт, тату!" є Анатолій Григор'єв.

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав, що незабаром на СТБ вийде серіал "Відпустка в сосновому лісі", головну роль в якому зіграла зірка "Кріпосної" Анна Сагайдачна.

Також Знай.uа повідомляв, що зірка "Кріпосної" Наталка Денисенко здивувала глядачів майстерними танцями біля жердини.

А Дар'я Легейда зізналася, чи погодилася б стати новою героїнею реаліті "Холостячка".