Ведучою шоу "Хто зверху?" на "Новому каналі" Лесі Нікітюк довелося дізнаватися в шоу про те, як Лувр перемістився в українське село. Адже ви, можливо, не знали, що творіння Каміля Піссарро, Пабло Пікассо і Казимира Малевича можна побачити в селі Пархомівка, що в 100 кілометрах від Харкова і не їхати до Франції.

Читайте Знай в Google News!

"Цей унікальний музей ми знайшли під час зйомок тревел-шоу "Le Маршрутка". Тільки уявіть, там більше восьми тисяч оригінальних картин видатних художників. Сільський Лувр заснував вчитель історії місцевої середньої школи. Він, викладаючи свій предмет, запропонував учням створити музей історії рідного села. Діти підтримали його ідею і почали збирати експонати", - розповіла дівчина.

Учням була прищеплена любов до історії та мистецтва вчителем, він возив їх по різних виставках і музеях. А діти в підсумку так захопилися мистецтвом, що вирішили розширити експозицію власного музею, за словами телеведучої.

Хто зверху?, фото: Новий Канал

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Тоді вони почали писати листи в усі музеї світу. Вони просили подарувати їм хоч що-небудь і в більшості випадків їм надсилали оригінальні експонати. Таким чином колекція музею продовжує зростати. Однак зараз експонати також передають звичайні відвідувачі, колекціонери і художники. Це дозволило українському селу стати центром світового мистецтва.

Більше історій від зірок шоу-бізнесу можна почути в шоу " Хто зверху?".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, підопічна Потапа Андраде стала юною мільйонеркою, блиснула сідницями на радощах

Як повідомляв "Знай.гф", Костюшкін з "Чай удвох" порадував жінок і змусив "кудкудакати" чоловіків: "Невже йому 50?"

Знай.ua писав, дочка Миколаєва зворушила всю мережу, туга юної іменинниці рве серце: "Мамо, приїжджай"