Відомий український радіоведучий на Люкс ФМ і шоу на YouTube" Слава+ " Слава Дьомін показав шанувальникам у своєму Instagram миле фото з сином, а в підписі до нього залишив пост, який присвятив усім батькам.

Читайте Знай в Google News!

"Піст для всіх батьків! Не думаю, що набере багато лайків. Але пишу його не заради них. Десь на початку вересня син @vladdomin почав скаржитися на те, що після тренувань у нього болить п'ята. Ми з дружиною @ksu_lady_m думали, що це від втоми і особливо не надавали значення. Але Малій щоразу все більше скаржився і потім почав помітно кульгати. Виявилося, що йому вже було боляче на неї наступати. Особливо після фізичних навантажень. Під час одного з тренувань я підійшов до нашого клубного лікаря (добре що в Академії Шахтар доктор присутній на тренуваннях) і запитав його думку про це. На наступний день ми вже були в центрі спортивної медицини і робили рентген п'яти. До речі, я був готовий платити за все, тк ми були без картки і напрямків. І був в шоці від цін. Рентген 100 грн. Ультразвук 30 грн / процедура. Я думав, таких цін вже не існує.

Слава Демін, фото: instagram.com/slavademin_official
Слава Демін, фото: instagram.com/slavademin_official

Виявилося, що у сина хвороба Шинца. Поширене захворювання у юних футболістів, боксерів і танцюристів. У більшості буває тільки у дітей. Коли від важких фізнавантажень губчаста частина п'яти відділяється від кістки. Якщо вчасно не лікувати, то в старшому віці утворюється п'яткова шпора. Буде боляче наступати на п'яту. Перевірили обидві п'яти, і лікар призначив 10 днів ультразвуку, компресів і мазь на ніч. На 3 тижні відмовилися від тренувань. І ось сьогодні зробили новий рентген. Майже все повернулося в нормальний стан. Вже можна тренуватися.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

До чого цей пост? Коли син прийшов підтримати команду на грі і розповів пацанам про свою проблему, виявилося, що у багатьох є такі хворобливі відчуття. Але вони нічого не говорять батькам, бо бояться. Адже багато батьків ростять чемпіонів і багатьом, найчастіше, все одно на втому або самопочуття дитини. Дуже хочу побажати таким слухати і чути своїх дітей", - написав Дьомін у підписі до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, ведучий Слава Дьомін несподівано приєднався до "Танців з зірками".

Як повідомляв "Знай.ua", Влад Яма знайшов нового суддю на "Танці з зірками", Кухар навіть моргнути не встигла.

Також "Знай.ua" писав, що Олександр Усик вирішив піти в танці перед боєм з британцем.