У шостому випуску "МастерШеф" -10 на СТБ судді Ектор Хіменес-Браво, Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський підготують для учасників один зі своїх найулюбленіших конкурсів — кулінарний Шерлок Холмс.

Читайте Знай в Google News!

Уміння працювати не тільки руками, але і головою — риса, яка виділяє професіонала на кухні. Саме цю рису судді і хочуть розглянути в Кухарях-аматорах 10 сезону.

"За півтори години ви повинні приготувати по одній класичній багатокомпонентній страві. У кожної команди буде своє блюдо, а яке саме — вам розкажуть коробки-загадки. Під ними ви знайдете підказки різної складності. Найважчі дістануться командам безкоштовно. Але, щоб скористатися більш легкими підказками, потрібно пожертвувати 30 хвилинами загального часу",-оголосить правила Ектор Хіменес-Браво.

Чортополох, Пташине гніздо, Бігуді, фото королеви Єлизавети і навіть карта Сицилії – ось що потрібно буде розгадати учасникам і постаратися смачно приготувати страву-загадку.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раньше, 3 жовтня, відбувся 5 випуск 10 сезону кулінарного шоу"МастерШеф". У першому конкурсі капітанство на себе взяли Мірра Борисова, Ірина Маленко та Ірина Раковчен змагалися з одним-єдиним чоловіком ― Дмитром Балитою. А в другому конкурсі їм довелося готувати з українськими знаменитостями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, зірковий шеф-кухар пояснив, як перейти з російської на українську.

Як повідомляв Знай. ua, учасники МастерШеф нагодували Каменських гречкою з м'ясом, хто покинув проект у новому випуску

Також Знай. ua писав, що Ектор з МастерШеф відклав сковороду заради бальних.