Руслан Євдокименко є сином радянської та української естрадної співачки Софії Ротару та народного артиста України Анатолія Євдокименка. А також, в певних колах відомим музичним продюсером, директором ТОВ" Вілла Софія " і підприємцем. Він часто радує шанувальників кадрами

Читайте Знай в Google News!

"Серце розміром з Сонце", - пишуть Руслан.

Чоловік опублікував фотографію своєї матері, Софії Ротару, на сцені перед мікрофоном. Так він вирішив показати жінку з величезним серцем і добротою в душі. На знімку жінка позує в легкій сукні з вечірнім макіяжем і екстравагантними сережками.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Шанувальники прийшли в захват від нового фото свого кумира Софії Ротару і залишили безліч компліментів в коментарях. Співачку називали талановитою жінкою, ідеальною мамою і артисткою і навіть припустили, що таким чином Руслан вирішив заінтригувати фанатів перед виходом нової пісні артистки.

"улюблена Софія Михайлівна","❤️😍", " брила! Талановита жінка!", "Найталановитіша жінка", " Мабуть,так і є❤️", " Яка гарна назва!!! З великим нетерпінням вже чекаю новий сингл від улюбленої Софії Ротару", "всього хорошого вам і найкращого", " ідеальна мама і співачка!", "Я сумую дуже-дуже, ми не бачилися давно...".😍 😘 ", "Любимо і поважаємо Софію Михайлівну! Міцного Здоров'я 😘", " ця посмішка просто навіть не на мільйон, на мільярд!😍 Півсвіту краси земної-лише в ній одній! Як же ми сумуємо за Софією Михайлівною на сцені за новими піснями, за спілкуванням з нами, глядачами", "Сказано в точку", "вмієте тримати інтригу 🙂 слова в лапках.....радість накрила моє серце хвилею❤", " в лапках назва нової пісні? Як скоро можна почути прем'єру? 😊 ", "Невже нас чекає приємний сюрприз?",- пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Син Ротару в компанії сильних чоловіків на байках відправився в дивовижне місце.

Як повідомляв Знай. ua, Син Ротару Руслан Євдокименко показав пухнастого улюбленця "хуторянки".

Також Знай. ua писав, що син Софії Ротару показав кращих красунь у своєму житті.