Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав кумедне відео-селфі, позуючи на задньому сидінні свого авто.

Так, артист, який також є частим користувачем популярного серед зірок шоу-бізнесу додатка TikTok, вирішив незвично "потанцювати" під хіт 70-х "Sweet Caroline" Ніла Даймонда. Під час приспіву шоумен тричі підморгнув в такт музиці, а шанувальники навіть подумали, що чоловік фліртує з ними, не дивлячись на те, як сильно любить Примадонну і їх двох дітей-першокласників - Гаррі і Лізу.

Фолловери не пройшли повз, проте їх думки розділилися. Одні почали жартувати, інші ж відзначили, що Галкін виглядає дуже привабливо: "Кого клеїть тут Галкін) - коли він тільки Алкін?))) ", "Роки красять Максима🤩 👍 💖", "😂 😂 😂 Уххх", " Максим перший раз бачу вас сексуальним!", ""І хто ж його знає, кому він моргає....?"👍", "Класний же який Максим!👍".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Максим Галкін виклав трепетне сімейне відео з їх з Примадонною донькою Лізою і сином Гаррі, показавши, як першокласники проводять час вдома після школи. Так, артист і малюки займалися плаванням в їх критому басейні в замку села Грязь, при цьому діти багато сміялися і жартували.